Internet Modeling: werken als webcammodel

Werken als webcam model is een leuke, spannende en vooral winstgevende job. Werken als webcam model kan via verschillende webcamsites. Er zijn echter oneindig veel van die websites dat het voor een beginnend webcam model niet eenvoudig is om de juiste keuze te maken. Je moet immers een webcamplatform vinden waar je niet alleen een hoog percentage uitbetaald krijgt maar waar er ook veel dagelijkse bezoekers zijn. Tenslotte zal je op een website met dagelijks miljoenen bezoekers veel meer verdienen dan op een website met maar enkele honderd of duizend bezoekers per dag. Daarom zijn de grote buitenlandse webcamsites ook beter wanneer je veel geld wil verdienen.

Miljoenen dagelijkse bezoekers

Zowel Internet Modeling als Livejasmin zijn grote internationaal bekende webcamsites. Dagelijks bezoeken miljoenen bezoekers wereldwijd 1 of meerdere van hun webcamsites. Beide webcamsites betalen ook een zeer groot percentage van hun winsten uit aan de webcam modellen. Bij Livejasmin gaat dit tot 80%. Door het grote aantal dagelijkse bezoekers zal je dus ook veel meer kunnen verdienen. Bovendien kan je op beide websites een redelijk aantal “whales” vinden. Met whales (walvissen) wordt verwezen naar bezoekers die duizenden Euro of Dollars spenderen aan hun favoriete webcammodel. Waar de gemiddelde uitgave van gewone bezoekers rond de $100 of 100€ ligt, ligt deze bij de Whales op minimum $1,000. Heb je enkele van die whales onder je vaste bezoekers dan verdien je gegarandeerd ruim $10,000 per maand.

wordt financieel onafhankelijk

Financieel afhankelijk zijn van je partner, je ouders of anderen is zeer frustrerend. Helaas is het bijna onmogelijk om met 1 gewone job rond te komen. Meestal werken in een gezin de beide partners om dan nog maar amper rond te komen. Ben je alleenstaande dan is het helemaal moeilijk om elke maand de eindjes aan elkaar te knopen. Met een job als webcammodel ben je snel financieel onafhankelijk. Of je nu beslist om het te combineren met een andere job of je voltijds als webcam model aan de slag wil gaan, je zal hopen geld verdienen. Webcam modellen die werken bij 1 van de webcamplatformen op deze pagina verdienen makkelijk meer dan $2,000 per week door 3 tot 5 dagen een 5 tal uur per dag te werken als webcam model.

Je kiest dus ook zelf hoeveel je zal verdienen. Hoe meer je werkt als webcam model hoe meer je ook zal verdienen.

Routine is belangrijk

Wanneer je kiest om te werken als webcam model dan beslis je volledig zelf wanneer en hoeveel je werkt. Maar een zekere routine is wel belangrijk. Vooral voor de vaste bezoekers. Aan de vaste bezoekers zal je het meeste geld verdienen. Zij komen dikwijls terug naar je cam en blijven ook langer kijken. Bovendien willen ze vaker ook gewoon praten waardoor je makkelijk geld kan verdienen. Probeer je daarom min of meer aan een schema te houden. Verder zijn ook bepaalde periodes zeer winstgevend om ter werken als webcam model. Vooral feestdagen (Kerst, Nieuwjaar) en dagen zoals Valentijn zijn hoogdagen voor webcam modellen. Op die dagen kan je makkelijk een veelvoud verdienen van andere dagen.

InternetModeling.com - Webcam Models Wanted!