Chatten voor geld

Niet iedereen staat er voor open om naakt te cammen voor geld. Wanneer je op zoek bent naar een extra bijverdienste of fulltime job die veel geld opbrengt, dan is er behalve naakt webcammen en erotische shows geven nog een mogelijkheid. Je kan ook chatten voor geld. Hierbij kunnen de bezoekers je ook zien via je webcam maar er zijn enkele belangrijke verschillen ten opzicht van naakt webcammen en erotische shows geven. We sommen de verschillen en voordelen even op.

Verschil tussen chatten voor geld en naakt webcammen

Het 1ste grote verschil is dat je bij het gewone chatten voor geld geen erotische shows moet geven en je ook NIET naakt mag zijn. De bezoekers zien jou wel op je webcam. De gesprekken zelf zijn ook minder erotisch getint dan bij de gewone (naakt) webcams. De bezoekers die hier komen zijn vooral op zoek naar een goed gesprek, een soulmate. De verdiensten liggen hier wel iets lager dan bij de gewone (naakt) webcams maar een extra inkomen van €2500 is zeker mogelijk. Je zal iets minder bezoekers hebben maar omdat de bezoekers voor een goed gesprek komen, zullen ze ook langer blijven.

Voordeel van chatten voor geld

Het grote voordeel is zoals we hierboven reeds schreven, is dat je hierbij enkel moet chatten. Je kan het dus ook makkelijk doen van op meer openbare plaatsen. Bij het naaktwebcammen kan je moeilijk ergens in park of in je eigen tuin gaan zitten. Doordat je hier gewoon je kleren aanhoudt en geen sexsuele handelingen verricht kan je dit van op veel meer plaatsen doen. Ook wanneer je dit van thuis uit wil doen heeft dit een groot voordeel. Lopen er nog gezinsleden rond in huis of krijg je onverwachts bezoek dan wijst niets erop wat je aan het doen was. Bovendien kan je het eender waar en wanneer doen. Heb je even een uurtje tijd en niets te doen? Neem je laptop en ga een uurtje aan het werk.

De verdiensten van chatten voor geld

De verdiensten van chatten voor geld zullen meestal iets lager zijn dan het gewone (naakt) webcammen. De reden hiervoor is dat er meestal iets minder bezoekers op je webcam en chat zullen zijn, en de bezoekers minder snel hoge fooien geven. Wanneer je dit voltijds doet dan is een extra inkomen van meer dan €2500 zeker mogelijk. Hoe meer je werkt, hoe meer je zal verdienen. Je kiest zelf hoeveel en wanneer je werkt. Daarom is chatten voor geld ideaal als bijverdienste, parttime of fulltime job. Het is eveneens makkelijk te combineren met een andere job en met je gezinsleven.

Waarom kiezen voor ons?

Als je zoekt in Google of een andere zoekmachine zal je nog veel aanbiedingen vinden i.v.m. chatten voor geld. Er is echter een groot verschil. De verdiensten! Bij andere providers werk je met een chatsysteem waarbij er (meestal) geen webcam aan te pas komt. Maar je krijgt daar echter betaald per berichtje dat je verstuurt i.p.v. per minuut dat er bezoeker met je chat. De verdiensten daar liggen op amper 8 tot 10 cent per bericht. Wil je daar €2000 per maand bijverdienen dan moet je al minstens 20 000 berichten op een maand versturen. Zelfs als je dit voltijds zou doen, dan is dit nog onmogelijk. De verdiensten daar liggen dan ook amper op enkele honderden Euro voor iemand die er zich voltijds mee kan bezighouden. Bij onze provider wordt je betaald per minuut en per bezoeker. Hierdoor lopen de verdiensten op tot boven de 60 Euro per uur.

Waarom chatten en cammen?

Er zijn verschillende redenen waarom je bij ons webcamplatform ook met chatten zeer veel geld kan verdienen. Bij andere chatplatformen kunnen ze jou niet zien. Daarom is er voor de klant ook geen zekerheid dat ze echt met een vrouw aan het praten zijn. Op gewone chatplatformen zijn er immers veel mannen die zich voordoen als vrouw om zo geld te verdienen met het chatten. Daarom wordt ons chat en webcamplatform zo druk bezocht.

Hoe kan ik me aanmelden?

Momenteel is er maar 1 webcamplatform dat op deze wijze werkt. Bij alle andere dien je wel naakt te cammen. Om je in te schrijven klik je hier.
Je komt dan in het eerste scherm terecht. Hier geef je je e-mailadres in en een wachtwoord naar keuze. Vink het vakje “ik accepteer de dienstenovereenkomst” aan en klik op Creëer Account. In het volgende scherm krijg je dan 4 keuzes. Wil je chatten voor geld zonder naakt te gaan of sexsuele handelingen te verrichten dan kies je ofwel voor de “Celebrity categorie” of voor de “Hot Flirt” Categorie. De beste optie is de “Hot Flirt” categorie. Hier beslis je volledig zelf of je al dan niet naakt gaat. Wil je later toch een stapje verder gaan dan hoef je niets aan te passen.
Je kan ook kiezen voor de “Celebrity Categorie”. Deze is onderverdeeld in meerdere subkeuzes. Hier kan je kiezen voor Dancer, Soulmate, Fashion, Cosplay en fitness. Dit zijn de meer specifieke categorieën. De overige 2 opties zijn enkel voor wanneer je wel naakt wil webcammen. Het chatten voor geld zonder naakt of sexsuele handelingen is wel enkel beschikbaar voor vrouwen. Mannen kunnen zich hiervoor niet inschrijven.

chatten voor geld

Met chatten kan je veel geld verdienen.
chatten voor geld

Geen naakt of sexuele handelingen vereist en/of toegestaan.