Aanmelden bij Jasmin

Jasmin (ook gekend onder de naam LiveJasmin) is wellicht het grootste en meest bekende webcamplatform ter wereld. En dat heeft dan ook veel voordelen. Door de grote bekendheid ontvangen zij dagelijks miljoenen bezoekers op hun camsites. Deze camsites worden actief gepromoot door duizenden webmasters wereldwijd. Jaarlijks winnen zij verschillende awards o.a. voor beste webcamplatform, hoogste uitbetalingen enz. Jasmin heeft ook het terugboekinsbeschermingsprogramma voor hun webcamperformers. Dit wil zeggen dat wanneer een bezoeker gebruik zou gemaakt hebben van een gestolen kredietkaart of de uitgave achteraf betwist, dat jij als model hier geen nadeel van hebt. Jasmin neemt de eventuele kosten hiervan voor zich.

Veel geld verdienen bij Jasmin

Wil je snel veel geld verdienen, dan bij je bij Jasmin aan het goede adres. Jasmin betaalt immers tot 80% van zijn inkomsten uit aan de webcamperformers. Dat is het hoogste percentage van alle webcamplatformen! 1 Van de vele voordelen van werken als webcamperformer bij Jasmin, is dat je zelf je tarief per minuut kan bepalen. Bij andere webcamplatformen krijg je een bepaald aantal tokens uitbetaald of moeten de bezoekers voor elke webcamperformer hetzelfde bedrag betalen per minuut. Bij Jasmin beslis je dit volledig zelf. Zo kan je starten vanaf $0,99 per minuut tot $9,99 per minuut. De meeste webcamperformers starten aan een laag tarief om zo een aantal vaste bezoekers te krijgen. Nadien verhogen ze dan langzaam hun tarief.

De tarieven zijn per minuut en per bezoeker. Zijn er tegelijk 5 bezoekers op je cam in privéchat dan ontvang je dat bedrag x5.

Verdiensten van een webcamperformer bij Jasmin

Aanmelden bij Jasmin als webcamperformer zal ervoor zorgen dat je snel veel geld kan verdienen. Jasmin is het grootste webcamplatform ter wereld met dagelijks miljoenen bezoekers. Dit in combinatie met het hoge uitbetalingspercentage tot 80% zorgen voor grote verdiensten voor de webcamperformers. Verder worden er ook regelmatig wedstrijden gehouden onder de webcamperformers waarbij er elke keer grote geldbedragen uitbetaald worden aan de winnaars. De gemiddelde verdiensten van een camgirl of webcamperformer bij Jasmin liggen dan ook al vlug tussen de $5,000 en $10,000 voor een voltijds cammodel. Als je weet dat de 3 meestverdienende camgirls bij Jasmin op 2 weken tijd beiden meer dan $1,600,000 hebben verdiend dan is aanmelden bij Jasmin toch echt de moeite waard.

Free Chat

Jasmin werkt met het systeem van Free Chat en private shows. In de Free Chat kunnen de bezoekers je zien zonder te betalen. Hier is evenweel volledig naakt verboden. Free Chat heeft de bedoeling om je bezoekers te overtuigen om een privéchat te starten. In de Free Chat hoef je dus eigenlijk enkel met je bezoekers te chatten en wat te flirten om hen zo te overtuigen een privéchat te starten.

Blokkeer bezoekers uit bepaalde regio’s of landen

Bij Jasmin is het perfect mogelijk om bezoekers te blokkeren op basis van hun IP adres. Zo kan je instellen dat niemand uit je eigen land of omringende landen je webcam kan bezoeken of je profiel kan terugvinden. Dit doe je zelf in het controlepaneel bij Jasmin. Woon je zelf bijvoorbeeld in België en wil je geen bezoekers uit België op je webcam dan stel je dit eenvoudig zelf in.

Non-Nude webcams

Bij je er nog niet klaar voor om naakt te gaan voor je webcam of je wil liever enkel cammen met je kleren aan dan heb je bij Jasmin de Celebrity en de Hot Flirt categorie. In de celebrity categorie mag je geen sexuele handelingen uitvoeren voor de cam en mag je niet naakt zijn. Hier is het de bedoeling dat je enkel chat en flirt met je webcambezoekers. Bij de Hot Flirt categorie heb je de keuze. Twijfel je nog of je later al dan niet naakt wil webcammen dan kies je best deze categorie. Uiteraard liggen de verdiensten wel iets lager dan wanneer je wel naakt gaat maar een inkomen van enkele duizenden Euro per maand zijn zeker mogelijk.

Om te werken in deze categorie kan je bij je inschrijving de categorie Celebrity of de categorie Hot Flirt selecteren. Let wel, dit is enkel mogelijk bij deze webcamprovider. De andere providers bieden deze optie niet.

Uitbetaling webcamperformers

De uitbetaling van de webcamperformers bij Jasmin gebeurt om de 2 weken. Voor de uitbetaling heb je de keuze uit verschillende uitbetalingsmogelijkheden. Je kan kiezen voor overschrijving op je bankrekening, uitbetaling via Paxum of via ePayService. Paxum en ePayService zijn een online account waarbij je het geld op je eigen bankrekening kan laten overschrijven. Je kan er ook voor kiezen om een Mastercard via hen aan te vragen. Met die Mastercard kan je net zoals met een gewone kredietkaart geld afhalen aan geldautomaten, betalen op internet en betalen in winkels. Bij Paxum kan je ook het geld op je eigen Mastercard laten overschrijven. Aanmelden bij Jasmin kan door hier te klikken.