snel geld verdienen

Aanmeldformulier IsLive


Verdien tot €3500 per maand bij IsLive

Wil jij ook snel veel geld verdienen? Dan ben je op de juiste website terecht gekomen. Via IsLive kan je snel veel geld verdienen! IsLive is een Nederlands webcamplatform dat reeds veel jaren actief is. Zij hebben een groot bereik op de Europese markt en beschikken over professionele webcamplatform software waarmee je makkelijk kan werken. Je kiest zelf hoeveel en wanneer je wil werken. Wil jij het enkel doen als bijverdienste en slechts enkele uren per maand werken dan is dat geen enkel probleem. Maar ook wanneer je het als parttime job of zelfs fulltime job wil doen dan ben je bij hen aan het goede adres. IsLive is een betrouwbare partner voor elke camvrouw, camboy of camstel.

De uitbetaling

De uitbetaling van je verdiensten ontvang je 3 keer per maand via overschrijving op je bankrekening. Bij IsLive ontvang je een bedrag per minuut per bezoeker. Dit wil zeggen dat bij meerdere bezoekers tegelijk, je inkomsten vermenigvuldigt worden met het aantal bezoekers. Hierdoor zullen je verdiensten vlug oplopen. De gemiddelde verdiensten voor een voltijdse camgirl is bij hen rond de €2500.

Uitsluiten van bezoekers uit bepaalde regio’s

Bij IsLive is het mogelijk om bepaalde regio’s en landen te blokkeren. Hierdoor zullen bezoekers uit die regio’s of landen jouw webcam niet kunnen zien en ook jouw profiel niet kunnen terugvinden. Het is dus perfect mogelijk om te zorgen dat alle bezoekers uit België en Nederland jouw webcam niet kunnen bezoeken. Dit kan je na de goedkeuring van je aanmelding eenvoudig instellen in je chatvenster. Werk je liever voor een webcamplatform van buiten de Benelux, kies dan voor Livejasmin of Internet Modeling.