Aanmelden bij BongaCams

Bongacams is 1 van de grootste webcamplatformen ter wereld. Werken als webcamperformer voor BongaCams heeft dan ook veel voordelen. BongaCams heeft een heel groot aantal dagelijkse bezoekers en is beschikbaar in maar liefst 34 talen! Zij zijn al jaren actief in de webcambranche en hebben daarvoor ook reeds verschillende awards gewonnen.

Hoge verdiensten

Door de het veel hogere aantal dagelijkse bezoekers en het grotere bereik van BongaCams liggen de verdiensten voor de webcamperformers ook een stuk hoger. Het webcamplatform biedt 4 manieren waarop je als webcamperformer geld kan verdienen:

  • de Free Chat: hier verdien je geld door de fooien die je krijgt van de bezoekers en kan je de bezoekers overtuigen om naar de private chat te gaan
  • de Private Chat: hier moeten de bezoekers 30 tokens per minuut betalen om je te zien
  • de Full Private Chat: hierbij kan er slechts 1 bezoeker tegelijk je zien maar hij moet hiervoor wel 45 tokens betalen
  • de Group Chat: bij de Group Chat moet de bezoeker 15 tokens betalen per minuut maar je stelt zelf in hoeveel bezoekers je wil vooraleer je de show start. Stel je het aantal in op 20 bezoekers dan verdien je 300 tokens per minuut! Door de lagere prijs zullen er veel meer bezoekers naar je Group Chat komen waardoor jij per minuut tot 20 keer meer kan verdienen.

Waarde van de tokens

De waarde van een token ligt op 5 cent. Dit wil zeggen dat je voor een private chat dus 1,5€ per minuut verdient. Voor een Full Private Chat 2,25€ per minuut en bij een Group Chat 0,75€ per minuut. Doordat je bij een Group Chat dus zelf je aantal bezoekers kiest vooraleer de show start kies je zelf hoeveel je per minuut zal verdienen. Stel je het aantal in op 10 dan verdien je 7,5€ per minuut. Bij 20 bezoekers is dit al 15€ per minuut. Dat komt overeen met een uurloon van 90€! Bovendien kan je ook in de Private Chat, de Full Private Chat en in de Group Chat ook nog extra tokens krijgen als fooi. De gemiddelde verdiensten liggen bij BongaCams ongeveer 3,5 keer hoger dan bij IsLive. Door de 4 verschillende manieren waarop je geld kan verdienen en de vele andere voordelen van BongaCams is dit webcamplatform 1 van de meest geliefde webcamplatforms van camgirls over de hele wereld.

Andere voordelen van BongaCams

BongaCams heeft naast de hoge verdiensten ook nog enkele andere voordelen. Zo is er bijvoorbeeld het “No chargeback” principe. Dit houdt in dat wanneer een bezoeker van je webcam zou betaald hebben met een gestolen kredietkaart, het geld dat je verdient hebt niet wordt afgetrokken van je inkomsten. Bongacams neemt de eventuele chargebacks voor zijn eigen rekening. Verder zijn er nog enkele voordelen zoals maandelijkse wedstrijd die georganiseerd wordt en waarbij $40,000 verdeeld wordt onder de webcammodellen, de mogelijkheid om landen uit te sluiten bij de bezoekers van je webcam enz.

Uitbetaling

De uitbetaling bij BongaCams gebeurt wekelijks. Dit kan op verschillende manieren. Je kan kiezen voor uitbetaling via je bankrekening, cryptocurrency, Paxum, EpayService, Webmoney enz. Bovendien is het ook mogelijk om te kiezen voor een on request payout. Hierbij kan je eender wanneer een uitbetaling aanvragen.